15 juni 2008
   Uitjes met vader
  Brandweersurvival
  GreenBike
  De Wilgenwaerd
  Piratenbuffet
   
   
  Vaderdagsites
  Vaderdag startpagina.nl
  Kennisnet
  Dit is vaderdag
  Vader startgemak
  Vaderdag begint hier
  Yurls.net vaderdag
  Wikipedia
  Leerkracht.nl
  Vaderdag startpagina.be
 

Nationale mediasite

   
  E-cards
       
 
  Kaartenhuis Funky design Jij is Lief
       
  E-cadeau's
       
  Fotoballon  
  Teddy Bear Fotoballon  
       
     
  Your surprise  
Vaderdagcadeaus
   
  Vaderdag - geschiedenis
  Mevrouw John B. Dodd uit Washington, kwam voor het eerste met het idee voor een vaderdag in 1909. Mevrouw Dodd wilde een speciale dag om haar vader, William Smart te eren. William Smart, een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, kwam er alleen voor te staan toen zijn vrouw (de moeder van mevrouw Dodd) overleed bij de geboorte van hun zesde kind. De heer Smart bleef alleen achter om de baby en zijn andere vijf kinderen op te voede. Pas toen mevrouw Dodd zelf volwassen was, realiseerde ze zich hoe sterk en onbaatzuchtig haar vader was geweest bij het opvoeden van zijn kinderen als alleenstaande ouder. Lees meer.
   
    Cadeaus      
    Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis
Bespaar energie met deze verjaardagskalender op A5-formaat. Met 12 energiebesparingscartoons én elke maand een nieuwe tip waarmee energie kan worden bespaard. Op het kleinste kamertje in huis zal deze kleurrijke en grappige verjaardagskalender zeker niet misstaan. Deze kalender kost € 9,90 incl. BTW- en verzendkosten. Bestel 'm nu.
   
   
 
    Gevonden Voorwerpen
Het boekje Gevonden Voorwerpen - editie 2006 is geheel vernieuwd - alle adressen en data van de grote rommel- en vlooienmarkten in Nederland en Noord België vind je op overzichtelijke wijze in het boekje terug. Ideaal voor de liefhebber van gezellige markten of de verzamelaar die graag alle markten afgaat om de verzameling te completeren. Het boekje Gevonden Voorwerpen kost € 12,50 incl. BTW en verzendkosten. Bestel nu.
  Gevonden voorwerpen  
       
    Set kunstkaarten van Albert van Loon
Voor de kunstliefhebber. Een mooi cadeau voor kunstliefhebbers en iedereen die graag een mooie kaart verstuurd. Voor € 9,90 incl. BTW en verzendkosten ontvangt u een setje van 10 kunstkaarten van beeldend kunstenaar Albert van Loon. Bestel nu.
  Kunstkaarten
 
           
    Secundaire bouwmaterialen Een absolute aanrader voor elke klusser! De kaart van Nederland en Vlaanderen met leveranciers van gebruikte bouwmaterialen, waaronder restanten, tweede-keus en licht beschadigde materialen die goedkoper zijn dan nieuwe bouwmaterialen. Op de achterzijde van de kaart vindt u alle adressen van de leveranciers op postcode gesorteerd. Zo vindt u snel het dichtstbijzijnde adres. Tip voor elke klusser: in de auto altijd alle adressen bij de hand. Het boekje kost € 8,93 incl. BTW en verzendkosten. Bestel nu.   Secundaire bouwmaterialen  
           
    Meer boekjes vindt je op de pagina KLUSVADER  
       
 
         
    Kadopost   Partyshop   Dé reserveerlijn voor massages op locatie  
               
 
   
 

 

 

 
Stichting milieunet