Het sinterklaascadeau

De Beste Links

ENERGIEBESPAAR TIPS
Energiebespaartips
 
Stichting Milieunet biedt u elke week een leuke, informatieve cartoon over een specifiek onderwerp met daarnaast enkele ondersteunende bespaartips. Volgt u alle tips op dan levert dat al snel een besparing op van zo'n 15 tot 20% op uw energierekening. Dat is gauw verdiend.
Lees meer
 


NOG MEER TIPS!

Energiebespaartips

 
Klik op de lamp voor energiebesparingstips
 


Oktober, de maand
van de energiebesparing
Oktober, de maand van de energiebesparing
Klik op het plaatje

ENERGIE E-CARDS
Sinterklaascadeau - energie e-cards
Klik op het plaatje


Goed Investeren
 
 

 

 

 


 

Het Sinterklaascadeau

 

Sinterklaas en energie
SINTERKLAAS en Energie

 
Sinterklaas gaat voor groen!
   
 
Energie Kwartetspel
 


Het Energie Kwartetspel van stichting Milieunet is gericht op leerlingen van de basisschool. Met dit energiekwartet leren kinderen spelenderwijs over onderwerpen als klimaatverandering, energie en energiebesparing. Het Energie Kwartetspel bestaat uit 32 kaarten verdeeld over 8 categorieëën zoals sluipverbruik, isolatie en groene stroom. Het Kwartetspel kost € 7,50 incl. BTW- en verzendkosten.
Lees meer.     -    Bestel het spel hier.


Energie kwartetspel
 
       
Licht op Energie Muurkrant
  De Licht op Energie muurkrant maakt communiceren over energie en energiebesparing makkelijk. Elke organisatie, bedrijf, gemeente of instelling kan Licht op Energie inzetten om medewerkers bewust te maken van de mogelijkheden om zelf energie te besparen. Bewuste keuzes maken, daar gaat het om. De Licht op Energie muurkranten op A3 formaat worden gratis van uw logo voorzien.
Voor meer informatie klik hier
Licht op energie
 
       
Verjaardagskalender Energiebesparing Op het Werk
 
De Verjaardagskalender Energiebesparing Op het Werk is gericht op het veranderen van het gedrag van medewerkers binnen een organisatie. De kalender zet mensen met een cartoons en ondersteunende tips aan om hun gedrag te veranderen. Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Opgehangen op het kleinste kamertje ziet het hele kantoor met regelmaat op een leuke manier hoe je eigenlijk heel makkelijk veel energie kunt besparen. Bij uitstek geschikt voor Gemeentelijke en Bedrijfs Interne Milieuzorg programma's. Ook in kleine aantallen leverbaar. Bedrijven en andere organisaties kunnen deze kalender inzetten ter ondersteuning van energiebesparingsprojecten. Het 'energiegedrag' van mensen binnen de organisatie blijft na uitvoering van harde maatregelen van grote invloed op energieverbruik. Maatwerk in eigen huisstijl of met een geheel eigen cartoonserie toegespitst op de specifieke aandachtspunten binnen een gemeente, bedrijf of branche is mogelijk. Bestel 'm nu.
Verjaardagskalender energiebesparing op het werk

 
       
Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis
 
De Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis is gericht op het veranderen van het gedrag van huishoudens. De kalender zet mensen met cartoons en ondersteunende tips aan om hun gedrag te veranderen. Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Opgehangen op het kleinste kamertje in huis ziet het hele gezin met regelmaat op een leuke manier hoe je eigenlijk heel makkelijk veel energie kunt besparen. Bij uitstek geschikt als aanvullend gedragsinstrument bij energiebesparingsprojecten waardoor naast de inzet van harde maatregelen ook aandacht wordt besteed aan het gedrag van mensen. Energiezuinige systemen en apparaten verbruiken onnodig veel energie bij verkeerd gebruik. Bestel 'm nu.

Verjaardagskalender energiebesparing thuis
 


 

Stichting Milieunet