Het sinterklaascadeau

Wist u dat....
Kleding van biologisch katoen nauwelijks duurder is dan van 'gewoon' katoen? De biologische katoen zelf is meestal wel wat duurder dan gewoon katoen, maar maakt dat de kleding dan ook duurder?
Lees meer
 

TIPS

Bent u vegetariër of overweegt u vegetariër te worden? Dan is de site van de Vegetariërsbond leuk om te bezoeken. De Vegetariërbond behartigt de belangen van die honderduizenden mensen die geen vlees willen eten omdat zij respect hebben voor dier, mens en milieu
www.vegetariers.nl

 

RETURN TO SENDER
Stichting Milieunet - kleurplaten

Return to Sender is een idee en initiatief van Katja Schuurman, het is een ‘'Do Good Brand', een goed merk dat staat voor mooie producten met een verhaal en tegelijk een bijzondere manier om duurzame ontwikkeling te creëren in de armste gebieden van de wereld.
Een mooi voorbeeld van een initiatief dat echt bijdraagt aan de bestrijding van armoede in de wereld.
Dus koop veel van die producten voor uw Sint of Kerst
.

 
KLEURPLATEN
Stichting Milieunet - kleurplaten
 


Goed Investeren
 

 


 

Sinterklaas en duurzaam

 


 
Sinterklaas gaat voor duurzaam!
   
 
Ook helemaal Goodies?
  Sinterklaas - Goodies


Goodies, hét magazine voor de duurzame lifestyle. Over mode, design, reizen, shoppen en lekker eten. Laat je inspireren door de schitterende fotografie, boeiende reportages en interessant interviews. Klik hier en maak gebruik van de speciale zomeraanbieding: een jaarabonnement, 4 nummers, voor maar € 12,50!

In het zomernummer van Goodies is er onder andere aandacht voor wereldverbeteraar Angelina Jolie. Zij hielp vluchtelingen in een klap van een stoffig imago af. Zo redden we samen de wereld: maar liefst 25 stappen naar een oplossing voor het klimaatprobleem.
Verder een special over de zon, 32 pagina's zomermode, een interview met Giel Beelen, de Goodies Viswijzer en meer voor een duurzame lifestyle
Geef een abonnement cadeau!


Goodies


 
Cradle to Cradle
  Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans  

Cradle to Cradle design is de manier om met behoud van het milieu toch een hoog welvaartsniveau te handhaven.
De Nederlandse vertaling van het boek 'Cradle to Cradle –- Remaking the Way We Make Things' van Michael Braungart en William McDonough is nu ook verkrijgbaar. De auteurs bewijzen met hun revolutionaire concept Cradle to Cradle dat economische groei helemaal niet ten koste hoeft te gaan van het milieu. U kunt het boek nu al hier bestellen.

Wilt u meer lezen over 'Cradle to Cradle', kijk dan hier

 

Duurzaam ontwikkelen..... een wereldkans!
  Duurzaam ontwikkelen... een wereldkans  
In 'Duurzaam ontwikkelen - een wereldkans' laat Anne-Marie Rakhorst aan de hand van aansprekende visies, producten en technieken zien welke kentering zich afspeelt in de industrie, de energievoorziening, het consumentengedrag en de politieke arena. Zij maakt duidelijk dat inzetten op duurzame ontwikkeling een wereldkans is, die we moeten aangrijpen om Planet, People en Profit weer in balans te brengen. De auteur schetst een duurzame wereld, waarin consuminderen en doemdenken niet thuishoren. Haar boek is een bewust optimistisch pleidooi om duurzaam vorm te geven aan een nieuwe wereld vol kansen en een goede, leefbare toekomst voor iedereen. Het boek is hier te bestellen voor slechts € 19,95. Bestel 'm nu.

 

     
 

 

Duurzaam ondernemen
uit en thuis
Duurzaam ondernemen uit en thuis
 
 
Ondernemen met
hoofd en hart
Ondernemen met hoofd en hart
 
 
Onderneming en
maatschappij
Onderneming en maatschappij
 
Ondernemen en marketing
Ondernemen en Marketing
 
 
Klik op de boekjes voor meer informatie
 

De Klimaatgids
  De Klimaatgids  

Het klimaat verandert en dat weten we inmiddels allemaal. Gelukkig kunnen we er ook allemaal iets aan doen: met energiebesparing! En dat energiebesparing ook leuk kan zijn, dat kun je lezen in de Klimaatgids, een uitgave van stichting Natuur en Milieu. Deze gids staat vol met unieke cartoons en illustraties van bekende tekenaars, met daarnaast 50 energietips die in totaal een besparing kunnen opleveren van maar liefst € 2.000!

De Klimaatgids is niet te koop. Stichting Milieunet geeft bij elke bestelling de Klimaatgids cadeau.

 
   

Stichting milieunet