Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 De Green Challenge is de uitdaging voor iedereen met een goed, creatief of innovatief idee dat bijdraagt aan een duurzame, groene samenleving. Een idee waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de strijd tegen de klimaatverandering. Het idee waarmee we de wereld kunnen veranderen, beter maken, duurzamer! Zet jouw talent, creativiteit en jouw visie in voor een betere wereld. Doe mee en stuur jouw product of dienst direct in en maak kans op de hoofdprijs van maximaal € 500.000 plus professionele ondersteuning om jouw idee binnen twee jaar op de markt te brengen.

The Green Challenge is een initiatief van PICNIC en de Nationale Postcode Loterij, die het project steunt met maar liefst een half miljoen euro. Dus pak het broeikaseffect aan, zet jouw idee op papier en vul het formulier (Word-document) in - dit moet in het Engels omdat elke inzending wordt beoordeeld door een internationale jury. Stuur jouw oplossing voor het klimaatprobleem direct naar picnicgreenchallenge@postcodeloterij.nl Het PICNICNetwork verenigt mensen. Word ook lid en registreer je nu.

Pak de handschoen op, neem de uitdaging aan en wie weet wordt jouw idee straks beloond. Wacht niet, maar stuur jouw idee nu in. De sluitingsdatum is op 30 augustus.Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet