Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 Stagiairs

Je bent bezig met een opleiding en je bent nu toe aan het plannen van een stage die past bij jouw opleiding. Bij stichting Milieunet kun je met zowel algemene opleidingen zoals administratief, (directie)secretarieel en (facility)management als met specifieke opleidingen zoals milieu, marketing, communicatie, dtp, internet en arbo een goede en zinvolle invulling geven aan jouw stageopdracht. Afhankelijk van het niveau van de opleiding stellen wij in overleg met jou en de opleiding een stageprogramma op.

Stichting Milieunet biedt de mogelijkheid aan een beperkt aantal mensen om in een inspirerende omgeving stage te lopen met moderne up-to-date faciliteiten. Voorwaarde is dat de stageperiode minimaal enkele maanden duurt. Daarbij bieden wij een begeleiding op maat en een zeer uitgebreid netwerk, opgebouwd in 40 jaar werkervaring, door onze directeur, Erik van Erne.

Wat heeft stichting Milieunet te bieden?
• Een zinvolle invulling van de stageperiode
• Ruimte om de eigen werktijden in te delen
• Begeleiding op maat; het uitvoeren van een eigen project
• Een prettige werksfeer en flexibele werkinstelling


Wat wij van onze stagiaires verwachten:
• Enthousiasme en motivatie zijn belangrijker dan werkervaring
• Representatief voorkomen en goede uitdrukkingsvaardigheid zijn belangrijk
• Bereidheid om een constructieve en positieve bijdrage te leveren aan de werksfeer
• Interesse en bereidheid om te werken aan gedragsverandering op onze aandachtsgebieden

Wil je in een prettige omgeving stage lopen en wil je graag met zinvol werk werkervaring en werkritme opdoen, waarbij er niet op jouw klok of die van de stichting wordt gekeken? Wil jij je eigen tempo bepalen, je eigen werkzaamheden invullen en jouw talenten verder ontwikkelen? En kun je ons ervan overtuigen dat je een positieve en concrete bijdrage kunt leveren aan het werk en de werksfeer binnen onze stichting, neem dan meteen contact op met stichting Milieunet. Geef in je mail aan wat je leuk en zinvol vindt om te doe en stuur een c.v. (foto wordt op prijs gesteld) mee.

Voor meer informatie kun je ook even bellen met Erik van Erne, telefoon: 030 243 53 03

Ons motto: werken is leuk, zinvol en draagt bij aan een betere, duurzame samenleving!

Lees hier de ervaringen van andere stagiairs.Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet