Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 Stichting Milieunet is uitgever van de Toolkit; een ‘doe-tijdschrift’ met kant en klare direct inzetbare communicatiemiddelen, zoals tips, artikelen, wist-u-datjes, strips, puzzels, rebussen, quizzen, foto’s, cartoons en andere illustraties. Abonnees kunnen alle communicatiemiddelen van de Toolkit ook digitaal ontvangen via een aanvullend cd-rom abonnement. U krijgt dan 4 cd-roms per jaar met alle teksten en afbeeldingen.

De Toolkit Milieucommunicatie verschijnt vier keer per jaar en is vooral handig als achtergrond en informatie voor het personeels- of wijkblad of de lokale krant. Alle communicatiemiddelen mogen rechtenvrij worden ingezet voor interne voorlichtingsdoeleinden.

De kosten voor een abonnement op de papieren versie zijn € 121,- (excl. 6% BTW) per jaar. Een aanvullend cd-romabonnement kost € 49,- per jaar.

Kosten abonnement
Toolkit Milieucommunicatie


geldt alleen indien u reeds Toolkit-abonnee bent

Bekijk twee voorbeeldpagina's uit de Toolkit Milieucommunicatie (PDF 236 kB)

- Ik abonneer me op de Toolkit Milieucommunicatie (papier/cd-rom of e-mail)

- Ik wil graag een proefnummer ontvangen

Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet