15 juni 2008
 
  Kluskalender
   
  Kluskalender
  Dé Kluskalender voor elke klusser. Verjaardagskalender met 12 cartoons en
32 duurzame klustips. De kalender zet met cartoons en ondersteunende tips aan om duurzaam te gaan klussen. Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Bij uitstek geschikt als moederdag- of vaderdagcadeau!
De kluskalender kost € 9,90 per stuk. Bestel de Kluskalender hier.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Klusvader
    Boekjes / Tijdschriften / Kalenders      
    Secundaire bouwmaterialen
Een absolute aanrader voor elke klusser! De kaart van Nederland en Vlaanderen met leveranciers van gebruikte bouwmaterialen, waaronder restanten, tweede-keus en licht beschadigde materialen die goedkoper zijn dan nieuwe bouwmaterialen. Op de achterzijde van de kaart vindt u alle adressen van de leveranciers op postcode gesorteerd. Zo vindt u snel het dichtstbijzijnde adres. Tip voor elke klusser: in de auto altijd alle adressen bij de hand. Het boekje kost € 8,93 incl. BTW en verzendkosten. Bestel nu.
  Secundaire bouwmaterialen  
           
    Goed bouwen: gezond bouwen!
Tips over chemische stoffen, vocht, schimmels, bouwmaterialen, elektromagnetische velden, beestjes, licht, lucht en verwarming in huis. Uitgave van VIBE Vlaanderen. Bijna 200 pagina's met informatie over een gezond binnenmilieu en vooral wat u daar zelf aan kunt doen. Kosten: € 15,25 incl. BTW en verzendkosten. Bestel nu.
  Goed bouwen: gezond bouwen  
       
    Duurzaam zonder verduurzaming
Over duurzaam houtgebruik zonder preventieve chemische behandeling. Deel 1: Alle toepassingen. Uitgave van VIBE Vlaanderen. Kosten: € 19,25 incl. BTW en verzendkosten. Bestel nu.
  Duurzaam zonder verduurzaming
 
           
    Lidmaatschap Wonen met de natuur en Beter bouwen & verbouwen
Lidmaatschap voor één jaar met 10x p.j. 'Beter bouwen & verbouwen' en 4x p.j. 'Wonen met de natuur' van het VIBE (Vlaams Instituut voor bio-ecologisch bouwen en wonen). VIBE promoot mens- en milieuvriendelijke bouwwijzen en woonvormen. 'Beter bouwen & verbouwen' is het grootste Belgische bouwtijdschrift. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt een antwoordkaart waarop u kunt aangeven of u het abonnement wilt voortzetten na het verstreken jaar. Na betaling van de factuur ontvangt u een welkomstpakket waarin de 8 voordelen van het lidmaatschap worden toegelicht. Het lidmaatschap kost: € 50,- per jaar incl. BTW en verzendkosten. Bestel nu.
  Wonen met de natuur en Beter bouwen & verbouwen  
           
       
     
 

 

 

 
     
 

 

 

 

 
     
 

 

 

 
     
 
   
Stichting milieunet