Het moederdagcadeau
Het moederdagcadeau
 

Home Bloemen Gedichtjes Knutselen Energie Klusmoeder
 

 
Secundaire bouwmaterialen
 
Goed bouwen: gezond bouwen!
Een absolute aanrader voor elke klusser! De kaart van Nederland en Vlaanderen met leveranciers van gebruikte bouwmaterialen, waaronder restanten, tweede-keus en licht beschadigde materialen die goedkoper zijn dan nieuwe bouwmaterialen. Op de achterzijde van de kaart vindt u alle adressen van de leveranciers op postcode gesorteerd. Zo vindt u snel het dichtstbijzijnde adres. Tip voor elke klusser: in de auto altijd alle adressen bij de hand. Het boekje kost 8,93 incl. BTW en verzendkosten.
Bestel nu.kluskalender  
Tips over chemische stoffen, vocht, schimmels, bouwmaterialen, elektromagnetische velden, beestjes, licht, lucht en verwarming in huis. Uitgave van VIBE Vlaanderen. Bijna 200 pagina's met informatie over een gezond binnenmilieu en vooral wat u daar zelf aan kunt doen. Kosten: 15,25 incl. BTW en verzendkosten.
Bestel nu.
Goed bouwen: gezond bouwen
 
Kaft kluskalender

Dé Kluskalender voor elke klusser.
Verjaardagskalender met 12 cartoons en 32 duurzame klustips. De kalender zet met cartoons en ondersteunende tips aan om duurzaam te gaan klussen. Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Bij uitstek geschikt als moederdag- of vaderdagcadeau!
De kluskalender kost € 9,90 per stuk.
Bestel hier de kluskalender

 
 

 

Stichting milieunet

Hergebruik