Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
  
Wekelijkse klustips duurzaam klussen en verbouwen
Duurzaam klussen en verbouwen is eigenlijk heel makkelijk, als u weet waar u op moet letten. Met de wekelijkse klustips kunt u al snel uw voordeel doen. Milieuvriendelijk en duurzaam klussen levert vaak een kostenbesparing op.
Bovendien levert een duurzame werkwijze directe winst op voor het klimaat. De CO2-uitstoot vermindert aanzienlijk door het gebruik van duurzame materialen of door hergebruik van bouwmaterialen. Stichting Milieunet biedt u elke week een leuke, informatieve cartoon over een specifiek onderwerp met daarnaast enkele ondersteunende klustips.

Duurzaam klussen is vaak een kleine moeite. Het is een kwestie van gedrag. Wat moet je doen, waar kun je op letten, waar kun je duurzame materialen toepassen? De wekelijkse klustips op deze pagina geven daar het antwoord op.
Wilt u alle tips op uw gemak thuis of op het werk nog eens doornemen? Bestel dan direct de Kluskalender.

Als gemeente, provincie, ministerie, instelling, organisatie of bedrijf kunt u de kluskalender intern of extern gebruiken om uw doelgroepen te informeren en te attenderen op de mogelijkheden om een verbouwing of klus duurzaam aan te pakken. De kluskalender kan vanaf 50 exemplaren worden uitgevoerd met de voorkant in uw eigen huisstijl of met uw logo. Wilt u grotere aantallen bestellen, kijk dan hier voor de prijzen en mogelijkheden.
Kijk hier voor tips over energiebesparing  


Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet