Energiebespaartips
Energiebespaartips
Stichting Milieunet biedt u elke week een leuke, informatieve cartoon over een specifiek onderwerp met daarnaast enkele ondersteunende bespaartips. Volgt u alle tips op dan levert dat al snel een besparing op van zo'n 15 tot 20% op uw energierekening. Dat is gauw verdiend.
Lees meer
 
Nog meer tips!

EnergiebespaartipsVerjaardagskalender Energiebesparing
Thuis

Bespaar energie met deze verjaardagskalender op A5-formaat. Met 12 energiebesparingscartoons én elke maand een nieuwe tip waarmee energie kan worden bespaard. Op het kleinste kamertje in huis zal deze kleurrijke en grappige verjaardagskalender zeker niet misstaan. Deze kalender kost € 9,90 (inclusief BTW, administratie- en portokosten).
Klik hier voor de prijzen en
bestel 'm nu.


Verjaardagskalender Energiebesparing
Op het Werk

De Verjaardagskalender Energiebesparing Op het Werk is gericht op het veranderen van het gedrag van medewerkers binnen een organisatie. De kalender zet mensen met een cartoons en ondersteunende tips aan om hun gedrag te veranderen. Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Klik hier voor de prijzen en bestel 'm nu.

Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis
Onze Verjaardagskalenders Energiebesparing Thuis zijn nu ook verkrijgbaar in het Fries en Engels. Deze kalenders kosten € 9,90 (inclusief BTW, administratie- en portokosten). Klik hier voor de prijzen en bestel ze nu.Energie Kwartetspel
Het Energie Kwartetspel is een leuk kado voor de kerst en bestaat uit 32 kaarten verdeeld over 8 categorieën (zoals energiebesparing, sluipverbruik, isolatie en groene stroom).
Het doel van het spel is om zoveel mogelijk kwartetten te verzamelen. Een kwartet is een setje van 4 kaarten uit dezelfde categorie.
Bestel het spel hier.
LEES MEER


Leven zonder olie
Energie en productie
De waterstofeconomie
Energy and Power Risk
Dé coaching Scheur je los kalender 2008
Duurzaam ondernemen uit en thuis
Bakas/Creemers
Ondernemen met hoofd en hart
A.J.D. Lambert

Jeremy Rifkin
Onderneming en maatschappij
Alexander Eydeland
Klik op de boekjes voor meer informatie