Stichting Milieunet - kleurplaten

Download banner

Duurzaam ontwikkelen..... een wereldkans!
In 'Duurzaam ontwikkelen - een wereldkans' laat Anne-Marie Rakhorst aan de hand van aansprekende visies, producten en technieken zien welke kentering zich afspeelt in de industrie, de energievoorziening, het consumentengedrag en de politieke arena. Haar boek is een bewust optimistisch pleidooi om duurzaam vorm te geven aan een nieuwe wereld vol kansen en een goede, leefbare toekomst voor iedereen. Het boek is hier te bestellen voor slechts € 19,95. Bestel 'm nu.

Cradle to Cradle
Cradle to Cradle design is de manier om met behoud van het milieu toch een hoog welvaartsniveau te handhaven.
De Nederlandse vertaling van het boek ‘'Cradle to Cradle'- Remaking the Way We Make Things' van Michael Braungart en William McDonough is nu ook verkrijgbaar. De auteurs bewijzen met hun revolutionaire concept Cradle to Cradle dat economische groei helemaal niet ten koste hoeft te gaan van het milieu. U kunt het boek nu al hier bestellen.


Wilt u meer lezen over 'Cradle to Cradle', kijk dan
hier

Cradle to Cradle t-shirt
Het cradle-to-cradle shirt is het eerste biologisch afbreekbare t-shirt ter wereld. De stof, het naaigaren, het label met het wasvoorschrift - alles is gemaakt van 100% biologische katoen, en behandeld met natuurlijke kleurstoffen die geen schadelijke chemicaliën bevatten. Weggooien belast het milieu dus niet!
Het shirt is o.a. ontwikkeld door EPEA, het milieuonderzoeksbureau van dr. Michael Braungart.
Prijs is: € 24,95. Verkrijgbaar in vijf kleuren en in de maten S, M en L. Bestel het t-shirt hier.


Duurzaam ondernemen
uit en thuis
Ondernemen met
hoofd en hart
Dé coaching Scheur je los kalender 2009
Onderneming en
maatschappij
Ondernemen en marketing
Duurzaam ondernemen uit en thuis
Jacqueline Cramer
Ondernemen met hoofd en hart
Jacqueline Cramer

Marijke Lingsma
Onderneming en maatschappij
J.P. Balkenende e.a.
Klik op de boekjes voor meer informatie

Duurzaam bouwen
De uitgaven van het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen (VIBE) zijn een perfect kerstcadeau voor iedereen die aan het verbouwen of klussen is.

Bestel nu het boekje 'Goed bouwen: gezond wonen!'. Kosten: € 15,25 per stuk. Het boekje 'Duurzaam zonder verduurzaming'. Kosten: € 19,25 per stuk.

Of een lidmaatschap op 'Wonen met de natuur' en 'Beter bouwen & verbouwen' € 50,- per jaar. Bestel hier.
LEES MEER


Kerst.Net - de grootste kerst site van NederlandVoor Oranje supporters

Voor Oranje supporters

DRINKEN UIT ORANJE GLAZEN!
Voor elke Oranje supporter een must! Of je nu gewoon Oranjefan bent, hockey Oranjefan of voetbal Oranjefan je drinkt natuurlijk het liefst uit een Oranje glas. Uiteraard ook te gebruiken op feesten, partijen en evenmenten met een Oranje accent, zoals bij de grote schaatsevenementen in Nederland, Koninginnedag of omdat u deze onbreekbare en herbruikbare Oranje glazen wel handig vindt voor op de camping, in de caravan of bij u thuis.
Voor meer info klik hier.