Kerst Energiebespaarquiz
U kunt weer meedoen aan onze Kerst Energiebespaarquiz en kans maken op één van de vele prijzen. U kunt meedoen tot 1 februari 2009.

Doe mee en test uw kennis op energiegebied en u maakt bovendien kans op een leuke prijs.


Download banner
Kluskalender
Dé Kluskalender voor elke klusser. Verjaardagskalender met 12 cartoons en 32 duurzame klustips. De kalender zet met cartoons en ondersteunende tips aan om duurzaam te gaan klussen.
Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Bij uitstek geschikt als cadeau voor elke klusser. Ideaal voor kerst. De kluskalender kost € 9,90 per stuk.

Bestel 'm nu.Boekje bouwmaterialen
Al ideeën voor een kerstcadeau? Doe het boekje ‘Secundaire Bouwmaterialen' cadeau! Voor slechts € 8,93 (inclusief BTW, administratie- en portokosten) krijgt u ‘Secundaire Bouwmaterialen’ met daarin de kaart van Nederland en Noord-België met alle leveranciers van gebruikte bouwmaterialen thuisgestuurd. Ook voor de tuinliefhebber zijn er allerlei bruikbare materialen te vinden, zoals plavuizen, tegels, hekwerken en ornamenten.
Op de achterzijde van de kaart vindt u alle adressen van de leveranciers op postcode gesorteerd, waardoor u snel de dichtstbijzijnde leveranciers kunt vinden. Bovendien kunt u snel via een overzicht in 18 productgroepen zien wie bijvoorbeeld gespecialiseerd is in houten vloeren, dakpannen, stenen of sanitair.
Bestel het boekje hier.
LEES MEER

Gubba Dinertas
Thuis dineren, maar geen zin en tijd om menu’s samen te stellen en boodschappenlijstjes te maken? De Gubba Dinertas biedt uitkomst! Een nieuw en uniek concept waarmee Gubba biologisch eten voor een breed publiek aantrekkelijk maakt. Het doe-het-zelf diner voor vier personen bevat alle biologische ingrediënten, inclusief een fles wijn. De Dinertas is verkrijgbaar via 280 Natuurvoedingswinkels. De recepten zijn samengesteld door Eric van Veluwen, chef-kok van Landgoed Rhederoord in De Steeg. Bestel nu.

Masha - prachtige, moderne heuptas
Speciaal voor vrouwen die graag hun handen vrij houden! Hiermee zul je zeker de aandacht op je weten te vestigen. Very stylish! Volledig met de hand gehaakt met 1600 gerecyclede aluminium treklipjes (van blikjes)

  • Nylon voering, ritssluiting en binnenvakje met rits
  • 24 x 30 x 5 cm; 110 cm schouderband aan de binnenzijde met haakwerk (maten kunnen iets afwijken i.v.m. handwerk)
  • Elke Escama Studio tas is gesigneerd door de maakster
  • Verkrijgbaar in zilver, zwart en donkerturkoois 

Kijk hier om deze tas te bestellen en om te zien wat More than Hip nog meer te bieden heeft.


 


Gevonden Voorwerpen
'Gevonden Voorwerpen' (editie 2006) biedt een overzicht van de beste 200 rommelmarkten in Nederland. De beschreven markten zijn geselecteerd op omvang, uitstraling en sfeer en aanbod: de nadruk moet liggen op 2e hands spullen van particulieren en 'hobby-handelaren'. Kosten: € 12,50 (inclusief BTW, administratie- en portokosten). Bestel het boekje hier. LEES MEER


Voor de kunstliefhebber
Een mooi cadeau voor kunstliefhebbers en iedereen die graag een mooie kaart verstuurt.
Kosten: € 9,90 (inclusief BTW, administratie- en portokosten). Bestel hier.
LEES MEER