Uw voordeel
Greenchoice levert groen gas met een korting ten opzichte van het 'vuile' gas van uw regioleverancier. Greenchoice garandeert dat de prijs van haar groene gas 0,25 eurocent per m3 goedkoper is dan het gas van uw regioleverancier. Uit recent onderzoek is gebleken dat Greenchoice tot dé goedkoopste stroomleveranciers van Nederland behoort.

Groen gas
Bij de verbranding van aardgas komt er CO2 vrij. Greenchoice zorgt ervoor dat deze uitstoot met aanplant en bescherming van bossen gecompenseerd wordt. Deze bossen zetten de CO2, die vrijkomt bij de verbranding van uw gas, weer om in zuurstof. Per klant met een gemiddeld verbruik is een compensatie nodig van 135 groeiende bomen in de tropen. Greenchoice heeft hiervoor bosprojecten in meerdere landen: Equador, Papua Nieuw Guinea, Brazilië en Nederland. De bescherming van bos is naast de CO2-compensatie goed voor de bescherming van flora en fauna. Met de inzet van de lokale bevolking beogen we tevens armoedebestrijding en voorlichting.Klik hier voor meer informatie over bosprojecten.

Toekomst
Gas is sinds 1 juli 2004 geliberaliseerd. Een van de doelen hiervan was om de prijs van gas te verlagen. Ook in de toekomst kan Greenchoice garanderen dat het altijd goedkoper gas blijft leveren dan uw regioleverancier.