Uw voordeel
Greenchoice levert groene stroom met een korting ten opzichte van de 'vuile' stroom van uw regioleverancier. Greenchoice garandeert dat de prijs van haar groene stroom 0,25 eurocent per kWh goedkoper is dan de grijze stroom van uw regioleverancier. Uit recent onderzoek is gebleken dat Greenchoice tot dé goedkoopste stroomleveranciers van Nederland behoort.

Gegarandeerd groen
De groene stroom van Greenchoice is 100% groen. Groene stroom wordt opgewekt door duurzame bronnen zoals windmolens, zonnepanelen, biomassa- en waterkrachtcentrales. De groene stroom mixt met normale 'vuile' stroom op het netwerk. U krijgt thuis deze mix van stroom. Door uw keuze voor groene energie wordt de mix groener. Wanneer iedereen kiest voor groen, is alle stroom in Nederland groen. Uw groene keuze is dus zeker van belang.

Toekomst
Groene stroom is al enkele jaren geliberaliseerd. Een van de doelen hiervan was om de prijs van stroom te verlagen. De afgelopen jaren heeft Greenchoice dit doel van de overheid behaald. Ook in de toekomst kan Greenchoice garanderen dat het altijd goedkoper stroom blijft leveren dan uw regioleverancier.

Stroometiket