Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 
0,7% is twee en een halve dag per jaar. 0,7% is een creatief idee tijdens de ochtenddouche. Met 0,7% van ieders tijd, geld of talent is dit idee te verwezenlijken en te delen met anderen. 0,7% is zo'n klein stukje van een pizza dat je het nauwelijks kunt afsnijden, maar al die stukjes samen kunnen geweldig helpen.

Stichting Milieunet gaat vanaf nu voor die 0,7% inzet van tijd, geld en talent om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van armoede in grote delen van de wereld. Steun onze activiteiten daarom met een donatie aan Fonds 0,7 procent. Bepaal zelf of jij ook gaat voor die 0,7 procent. Meer overmaken mag natuurlijk ook. Fonds 0,7 procent is een initiatief van stichting Milieunet. Kijk
hier voor de donateurslijst.


Doe mee en help armoede de wereld uit

Wacht niet langer, ieders hulp is nu nodig. Steun daarom Fonds 0,7 procent, word nu donateur en geef aan of je vermeld wilt worden op onze donateurslijst met een link naar jouw site. Alle donaties aan Fonds 0,7 procent worden gegarandeerd voor 100% ingezet om de aandacht voor de Millennium Doelstellingen vast te houden. Onze tijd en onze talenten zettten wij graag geheel belangeloos in en uiteraard dragen ook wij financieel bij met een donatie van 777 euro voor 2007.

Doe mee, steun ons en laat ons dat weten! Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten dan kun je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.


Doel van het fonds is het geven van heldere en inzichtelijke informatie over de Nederlandse millennium-activiteiten. Wat doet Nederland, wat doen de vele organisaties die ter plekke actief zijn, wat wordt er nu echt gerealiseerd met de 0,7 procent van het BNP die Nederland inzet voor ontwikkelingssamenwerking.

Elke leerling of leraar van een school, elke werknemer van een bedrijf, elke gemeente, elke student of docent op een hogeschool of universiteit, kortom iedere Nederlander kan bijdragen aan het halen van de millenniumdoelen. En dat is nodig, want elke 3 seconden sterft een kind. Meestal aan de gevolgen van diarree of gewoon van de honger. Honderden miljoenen kinderen, vooral meisjes, gaan niet naar school.

Kijk hier voor ons Akkoord van Schokland.

Steun ons

Stichting Milieunet ziet het als haar taak om minder daadkrachtige organisaties te ondersteunen met een professionele communicatie aanpak. Daarbij voeren wij werkzaamheden uit tegen kostprijs of om niet. Met uw steun kunnen wij meer organisaties ondersteunen. Een voorbeeld daarvan is 'Olie tegen welke prijs?'

U kunt stichting Milieunet ondersteunen door het kopen van loten bij de Sponsorloterij met uiteraard stichting Milieunet als het door u gekozen goede doel. Wij ontvangen 50% van de door u betaalde lotprijs van 6,50 per trekking. Een andere mogelijkheid is het geven van een éénmalige of jaarlijkse donatie. Daarvoor kunt u gebruik maken van de donatiemodule van Online Doneren. Wilt u de mogelijkheid bieden om te doneren aan stichting Milieunet, plaats dan één van deze banners op uw site.


ONLINE DONEREN

Wilt u de mogelijkheid bieden om te doneren aan stichting Milieunet, plaats dan één van deze banners op uw site.Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om sponsor te worden van één van onze vele websites. Wij bieden uitdrukkelijk geen mogelijkheid tot het plaatsen van banners, maar bieden potentïele sponsors een uniek pakket sponsoruitingen aan dat in overleg met de sponsor wordt opgesteld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik van Erne, directeur stichting Milieunet.

Ondersteuning van stichting Milieunet en haar activiteiten kan ook op niet-materiële wijze door onze activiteiten en websites onder de aandacht te brengen via uw eigen site of een door u verzonden nieuwsbrief. U kunt hierbij denken aan de Energiequiz, de Energiebespaartips, de Afvalquiz, de Klustips, het bevorderen van hergebruik of dé Oranje site met een groen accent! Plaats een link op uw site of ga naar onze bannerpagina om één van de vele banners te downloaden.


 

Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet