Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 Verjaardagskalender Energiebesparing Op het Werk
De Verjaardagskalender Energiebesparing Op het Werk is gericht op het veranderen van het gedrag van medewerkers binnen een organisatie. De kalender zet mensen met een cartoons en ondersteunende tips aan om hun gedrag te veranderen. Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Opgehangen op het kleinste kamertje ziet het hele kantoor met regelmaat op een leuke manier hoe je eigenlijk heel makkelijk veel energie kunt besparen. Bij uitstek geschikt voor Gemeentelijke en Bedrijfs Interne Milieuzorg programma's. Ook in kleine aantallen leverbaar. Bedrijven en andere organisaties kunnen deze kalender inzetten ter ondersteuning van energiebesparingsprojecten. Het 'energiegedrag' van mensen binnen de organisatie blijft na uitvoering van harde maatregelen van grote invloed op energieverbruik. Maatwerk in eigen huisstijl of met een geheel eigen cartoonserie toegespitst op de specifieke aandachtspunten binnen een gemeente, bedrijf of branche is mogelijk. Bestel 'm nu.

Klik hier voor grotere aantallen met eigen logo.Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis
De Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis is gericht op het veranderen van het gedrag van huishoudens. De kalender zet mensen met cartoons en ondersteunende tips aan om hun gedrag te veranderen. Elke maand komt een ander onderwerp aan de beurt. Opgehangen op het kleinste kamertje in huis ziet het hele gezin met regelmaat op een leuke manier hoe je eigenlijk heel makkelijk veel energie kunt besparen. Bij uitstek geschikt als aanvullend gedragsinstrument bij energiebesparingsprojecten waardoor naast de inzet van harde maatregelen ook aandacht wordt besteed aan het gedrag van mensen. Energiezuinige systemen en apparaten verbruiken onnodig veel energie bij verkeerd gebruik. Bestel 'm nu.

Klik hier voor grotere aantallen met eigen logo.


Jierdeiskalinder Enerzjybesparring

De Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis is vertaald naar het Fries. U vindt dezelfde handige tips en cartoons in een Friese vertaling van de Verjaardagskalender.
Bestel 'm nu.


Klik hier voor grotere aantallen met eigen logo.
Birthday Calendar Energy saving

De Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis is nu in het Engels verkrijgbaar. Deze kalender is ook verkrijgbaar in het Duits. Andere talen zijn op aanvraag mogelijk.

Bestel 'm nu.


Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet