Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
  

Energie besparen is eigenlijk heel makkelijk, als u weet waar u op moet letten. Energie besparen wie wil dat niet? De kosten voor energie lopen steeds verder op. Besparen is de oplossing.

Met de wekelijkse energietips kunt u uw energieverbruik al snel verminderen en dat levert direct geld op. Bovendien levert energiebesparing directe winst op voor het klimaat. De CO2-uitstoot vermindert aanzienlijk.

Stichting Milieunet biedt u elke week een leuke, informatieve cartoon over een specifiek onderwerp met daarnaast enkele ondersteunende bespaartips. Volgt u alle tips op dan levert dat al snel een besparing op van zo'n 15 tot 20% op uw energierekening. Dat is gauw verdiend.

Zowel thuis als op het werk zijn er veel dingen die we zelf kunnen veranderen. Daar zijn geen grote investeringen voor nodig.

Energiebesparing is vaak een kleine moeite. Het is een kwestie van gedrag. Wat moet je doen, waar kun je op letten, waar wordt onnodig energie verbruikt ? De wekelijkse energiebespaartips op deze pagina geven daar het antwoord op.

Wilt u alle tips op uw gemak thuis of op het werk nog eens doornemen? Bestel dan direct de Verjaardagskalender Energiebesparing voor thuis of op het werk.

Wilt u als gemeente, provincie, ministerie, instelling, organisatie of bedrijf de Energiebespaartips intern gebruiken of wilt u uw doelgroepen informeren? Bestel dan direct de Toolkits Energiecommunicatie en Energiebesparing. Door uw aanschaf verkrijgt u de rechten om de afbeeldingen en teksten te gebruiken.

Look here for energy saving tips in English


Kijk hier voor tips over duurzaam klussen en verbouwen
 Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet