google.com, pub-1373830308765288, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Anders Bekeken

Facilitair & Gebouwbeheer 2022: Besparing door Noviteiten – De FGNoviteitenprijs 2022

Geschreven op 6-1-2016 - Erik van Erne. Geplaatst in Agenda, Energie en Besparing Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Facilitair 2016Update 9 september 2021: De 23ste editie van hét vakevenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken, de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, is opnieuw verschoven. Nu naar juni 2022.

Na de succesvolle 22e editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat in juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gepland. De (her) inschrijving, die door de coronacrises werd opgeschort, is inmiddels heropend.

Het decennialange succes van dit driedaags vak evenement komt voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar. Tijdens deze ontmoetingen halen zij kennis op, laten zij zich informeren, gaan met elkaar in discussie en signaleren de jongste ontwikkelingen voor de terreinen, waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

De feiten spreken voor zich
Dat de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Juni 2022 zijn 23ste editie gaat beleven, geeft al aan, dat het vak evenement in de sector in een behoefte voorziet. Dat wordt niet alleen ondersteund door de bezoekersaantallen, maar ook door het aantal tevreden deelnemers en het hoge rapportcijfer van zijn bezoekers. Feiten die voor zich spreken.

Uit de bezoekerscijfers valt ook op te maken, dat de bezoekers verantwoording dragen voor de werkplekken van meer dan de helft van bijna 11 miljoen werknemers in Nederland. Met zo’n 9,5 duizend euro per werkplek zijn zij daarom (mede-)verantwoordelijk voor het beheer van een gezamenlijk budget van ongeveer 55 miljard euro.

29 maart 2021: De 23ste editie van hét vakevenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken, de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, is verschoven naar 15, 16 en 17 september 2021.

De vakbeurs vindt in dezelfde hallen plaats als de editie 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Door de aanhoudende beperkingen voor het houden van vakbeurzen als gevolg van de coronadreiging was organisatie HoLaPress Communicatie gedwongen het evenement te verschuiven.

Het jaarlijkse vakevenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken wordt gedurende deze drie dagen op dezelfde wijze gehouden als de bezoekers gewend zijn: met kosteloze toegang na registratie, koffie voor vroege vogels en beursvloer met honderden deelnemers. De openingstijden zijn eveneens als voorgaande edities: iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur, behalve vrijdag tot 17.00 uur.

De editie 2020 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer trok met bijna 300 deelnemers bijna 13.000 bezoekers. De organisatie gaat ervan uit, dat zich daarin geen noemenswaardige verschillen voor gaan doen, gezien het grote succes van de editie 2020.

Tijdens de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer wordt ook altijd de jaarlijkse FGNoviteitenprijs uitgereikt. Een prestigieuze onderscheiding, die is bedoeld om de ontwikkeling van het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer in het Nederlandse taalgebied te stimuleren. De organisatie is in handen van HoLaPress Communicatie, uitgever van onder meer de Media Facilitair Journaal.

Deelname aan de prijs is kosteloos en staat open voor alle toeleveranciers op het gebied van werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving in Nederland en Vlaanderen. Inzendingen voor de FGNoviteitenprijs zijn enkel mogelijk via het deelnameformulier. Na acceptatie worden inzendingen opgenomen in de subrubrieken Nieuwsberichten en Deelnemers 2021.

Iedere inzender verklaart zich automatisch akkoord met de deelnamevoorwaarden, zoals die in overleg met de jury zijn vastgesteld. Deze deskundigen beoordelen alle inzendingen op hun waarde voor de facilitair verantwoordelijken, facilitair managers en gebouwbeheerders van Nederland en Vlaanderen. Zijn leden nemen een onafhankelijke beslissing, zodat de organiserende uitgever geen enkele bemoeienis heeft met hun gezamenlijke keuzes.

In de aanloop tot het digitale evenement Noviteiten/productoplossingen, dat op 23, 24 en 25 juni wordt georganiseerd op de website van het Facilitair Journaal, zullen de inzendingen in de e-zines van de komende maanden regelmatig worden gepresenteerd. Dit evenement is kosteloos te bezoeken, al dienen bezoekers zich wel eerst te kosteloos te registreren, zoals dat gebruikelijk was bij de voorbije 22 edities van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en in de loop van de maand maart ook ingevoerd gaat worden voor het bezoeken van de website van het Facilitair Journaal.

Het digitale evenement is tevens het startpunt voor de verkiezing van de Publieksprijs van de FGNoviteitenprijs 2021. In de weken tot aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kunnen de bezoekers van de website van het Facilitair Journaal dan hun stem uitbrengen op de inzendingen van hun keuze. Tevens maakt de jury dan de eerste groep genomineerde inzendingen bekend. Na afloop van dit voorjaarsevenement zullen de genomineerden nog herhaaldelijk onder de aandacht komen van de doelgroep. Parallel aan de bezoekerswerving zullen zij en de overige deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2021 weer worden gepresenteerd aan de bezoekers van de Media Facilitair Journaal en de geregistreerden voor een bezoek aan de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, want die krijgen dan de mogelijkheid om hun favoriete noviteiten zelf uit te kiezen voor de Publieksprijs van de FGNoviteitenprijs 2021.

De FGNoviteitenprijs 2021 zal op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2021 worden afgesloten met een presentatie van de genomineerden en de prijsuitreikingen. Na de presentatie van de genomineerden zal de juryvoorzitter kenbaar maken welke noviteit volgens de jury de prijswinnaar is. Vervolgens maakt hij bekend op welke noviteiten de keuze van de bezoekers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is gevallen. Na de vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer zullen zowel de prijswinnaars als de genomineerden opgenomen worden in de lijst van genomineerden en prijswinnaars van voorgaande edities. Aldus verwerven zowel genomineerden als prijswinnaars zich niet alleen eeuwige roem in de sector van het facilitair management en gebouwbeheer, maar kunnen de vele tienduizenden bezoekers die in de komende jaren de website van de Media Facilitair Journaal bezoeken nog altijd kennis maken met het beste dat hun sector vanaf het jaar 2021 heeft te bieden.

17 september 2019: De data voor de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer voor volgend jaar zijn alweer bekend. Op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 kunt u weer terecht in de Jaarbeurs Utrecht voor het laatste nieuws op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

23 september 2018: Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.

Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

6 januari 2016: Editie 2016 van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector.

Het beursthema voor 2016 is besparing door noviteiten. Twee onderwerpen die binnen de facilitaire dienstverlening en het gebouwbeheer de nodige aandacht krijgen. Twee onderwerpen ook die in elkaars verlengde liggen. Noviteiten kunnen immers besparingen opleveren en gewenste besparingen kunnen op hun beurt innovatie stimuleren.

Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, het hergebruik van grondstoffen, producten die het watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Noviteiten binnen de facilitaire dienstverlening en het gebouwbeheer en besparingen gaan hand in hand.

Ter stimulering van de ontwikkeling van de vakgebieden facilitair management en gebouwbeheer bestaat sinds 2011 de FGNoviteitenprijs. Uit de vele inzendingen voor de FGNoviteitenprijs 2016 heeft de jury vanochtend de 5 genomineerden geselecteerd en bekend gemaakt.

De genomineerden zijn:
– My dog’s new Tricks – akoestische 3D kurk wandelementen
– Luctra –  PERFECT DAY LIGHT
– Paxton Benelux – net10 ‘building intelligence
– The Food & Waste Scan – The Food Waste Scan
– Green Trash – Reduceer uw afvalvolume nu met 90%

Op woensdag 13 januari om 14:00 uur wordt in zaal 1 op de beursvloer van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 de winnaar bekend gemaakt.

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 biedt u een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.

Om de kennis- en informatieoverdracht tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 te bevorderen, zal tijdens de beursdagen voor 20 thema’s op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer extra aandacht worden gevraagd. De thema’s zijn: Bedrijfshulpverlening- Binnenklimaat – Brandveiligheid – Catering – Communicatie – Design – Duurzaamheid – Energie – Gebouwautomatisering – Gebouwbeheer – Hospitality – Hygiëne – Interieur – Licht – Milieu – Mobiliteit – Onderhoud – Terreinbeheer – Veiligheid – Werkplek.

Iedere themadag zal op één dag tijdens de vakbeurs worden gehouden. De dag bestaat uit enkele vaste onderdelen zoals een symposium, themapresentaties en een aantal activiteiten van de standhouders. Daarnaast worden er verschillende themaroutes samengesteld, zodat u veel doelgerichter op zoek kunt gaan naar de standhouders die voor u de juiste informatie hebben. U kunt zich hier registreren.

Tags:

Plaats zelf een reactie:

(U heeft ruimte voor 400 tekens)

Categorieën

 • Afval (4)
 • Agenda (3.460)
 • Biologisch (121)
 • Blog Action Day (57)
 • Bouwen-Klussen (946)
 • Communicatie (382)
 • Cradle to Cradle – Circulair (1)
 • Design (245)
 • Dieren (182)
 • Donald Trump (3)
 • Duurzaam (10)
 • Educatie (353)
 • EEN-Armoede (252)
 • Energie en Besparing (3.809)
 • Europa (29)
 • Evenementen (211)
 • Geluid (27)
 • Gezondheid (324)
 • Goed Doel (122)
 • Green Deal (43)
 • Greenwashing (123)
 • Hergebruik-Kringloop (1)
 • Iets anders (458)
 • Int. Samenwerking (195)
 • Investeren (151)
 • Joe Biden – Barack Obama (119)
 • Kerst (125)
 • Klimaat (1.751)
 • Licht (403)
 • Lucht (35)
 • Mensenrechten (176)
 • Milieu (1)
 • MVO (2)
 • Natuur (823)
 • Nederland (46)
 • Olympische Spelen (68)
 • Oranje (158)
 • Oud & Nieuw (133)
 • Pasen (2)
 • Sinterklaas (16)
 • Sport (247)
 • Vakantie (73)
 • Valentijn (38)
 • Verkiezingen (52)
 • Vervoer en OV (1.844)
 • Vrijwilligerswerk (16)
 • Water (317)
 • Welzijnswerk (30)
 • Recente berichten

 • Verduurzaam Jouw Bedrijf En Maak Dat Breed Bekend Bij Gemeenten En Leveranciers
 • Tips Om Een Woning Duurzamer Te Maken: Verlaag Je Energiekosten
 • Conferentie Energieopslag: Ontwikkelingen En Uitdagingen by Klimaatweb
 • Het Merwede NaZomer Festival In De Merwedekanaalzone In Utrecht
 • Drystack Wint ING Circulair Ondernemenprijs 2022 Op Duurzame Dinsdag 2022
 • Windpark Met Zes Windmolens Langs De E34 by ENGIE, Storm En Wind4Flanders
 • Netwerkweek Zwerfafval 2022: Samen Op Weg Naar Minder Zwerfafval by RWS
 • Energiedamwand Nederland Wint Greenchoice Energieprijs 2022 Op Duurzame Dinsdag 2022
 • Tiny Forest Amsterdam Ontvangt VHG Groenprijs 2022 Op Duurzame Dinsdag 2022
 • Essent Voorziet 4.000 Woningen In Merwedekanaalzone Utrecht Van Duurzame Energie 
 • Rechtvaardig Mobiliteitsbeleid by KiM
 • Energieketens Voor CO2-Neutrale Mobiliteit In Kaart Gebracht by KiM En TNO
 • Behoud Van Energie En Een Duurzame En Natuurlijke Omgeving In Nederland
 • Op Zoek Naar Een Duurzame Vloer? Kies Voor Een Kurkvloer, Houten Vloer Of Bamboe Vloer
 • Bescherm Je Houten Tafel Duurzaam Tegen Vlekken En Krassen Met Osmo Topoil
 • Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie
 • Zonnedak Met 911 Zonnepanelen Op Zeefgebouw Groningen In Gebruik Genomen
 • Museum of the Future: The Most Beautiful Building On Earth In Dubai
 • Simon Loos Rijdt 1,5 miljoen Km Volledig Elektrisch Met Twintig Elektrische Trucks
 • Vernieuwend Concept Om Rubberafval Te Verwerken Tot Nieuwe Producten by New Born Rubber
 • Links

  Milieunet op..