google.com, pub-1373830308765288, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Anders Bekeken

Nederland Helpt Pakistan: Giro 555 voor Pakistan, Opbrengst Nu 24.895.570 euro

Geschreven op 12-8-2010 - Erik van Erne. Geplaatst in Agenda, EEN-Armoede Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Giro555-kleinUpdate 14 september 2010: De opbrengst van de Giro 555-actie voor slachtoffers van de overstromingen in Pakistan bedraagt op dit moment 24.895.570,99 euro. Giro 555 blijft nog tot eind september geopend voor uw giften.

De overstromingen in Pakistan verwoestten huizen, bruggen en gewassen. Veel mensen raakten alles kwijt. Zij hebben dringend behoefte aan voedsel, schoon drinkwater, medicijnen en onderdak.

30 augustus 2010: De Samenwerkende Hulporganisaties hebben inmiddels 18.693.297 euro opgehaald met de nationale actie “Help slachtoffers overstroming Pakistan”. De tv-actie op vrijdag werd nog afgesloten met een opbrengst van 16,1 miljoen euro. Het is nog steeds mogelijk giften over te maken.

27 augustus 2010: De teller van de nationale actie “Help slachtoffers overstroming Pakistan” staat inmiddels al op  17.357.010 euro. De nationale actie op radio en televisie voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan werd gisterenavond afgesloten met een opbrengst van 16,1 miljoen euro op Giro 555.

22 augustus 2010: Zo, men is eruit. Er komt toch een grootschalige tv-actie Pakistan op donderdag 26 augustus. RTL, SBS en de publieke omroep gaan met de TV-actie geld inzamelen voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. Er komt dit keer geen gezamenlijk tv- en radioprogramma. Alle zenders besteden vanuit hun eigen programmering aandacht aan de slachtoffers in het land en aan Giro 555. Radiozenders 538 en Q-Music zullen ook meedoen met de actie.

Met een gemeenschappelijk ‘basiskamp’ als vertrekpunt zal het publiek, vooral in bestaande programmering, over de ontwikkelingen in Pakistan worden geïnformeerd en worden opgeroepen een bijdrage te storten op Giro 555. De publieke omroep zal op N2 op thematische wijze stilstaan bij deze Actiedag voor Pakistan. Ingeleid door Netwerk zal vanaf 20.50 uur een speciaal thema programma worden uitgezonden. RTL plaatst RTL Boulevard speciaal in het teken van Pakistan. SBS zal de aandacht hiervoor in Hart van Nederland en Shownieuws verzorgen. Publieke en commerciële radiostations zoals Radio 2, Radio 538 en 3FM zullen, ieder vanuit hun eigen programmering, meedoen aan de actiedag. Verwacht wordt dat meer radiostations zich bij de Actiedag voor Pakistan zullen aansluiten. Gezamenlijk doel is om het Nederlands publiek goed te informeren en zoveel mogelijk geld op te halen voor noodhulp in Pakistan.

Een centraal belpanel met bekende Nederlanders staat donderdag klaar om telefonische giften aan te nemen. De deelnemende omroepen en radiostations doen de gehele dag en avond verslag van hun vorderingen.

18 augustus 2010: De inzameling van geld voor Pakistan schiet niet op. Daarom komt er mogelijk toch een tv-actie. De Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) zijn hierover in onderhandeling met de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Het zou eind volgende week op tv moeten komen, aldus de woordvoerder van de SHO dinsdag. Pakistan leent intussen 900 miljoen dollar bij de Wereldbank

14 augustus 2010: Eindelijk komt de hulp aan Pakistan echt op gang. Ook Google steunt Pakistan nu op verschillende manieren. Met geld en een speciale website Google Crisis Response.

Daarnaast biedt Google extra hulp met de Resource Finder (a new tool to help disseminate updated information about which services various health facilities offer) en de Person Finder (in both Urdu and English that allows individuals to check and post on the status of relatives or friends affected by a disaster)

De ramp in Pakistan is van een ongekende omvang en hulp is heel, heel hard nodig: giro 555.

Google Crisis ResponsePakistan has been struck by the worst flooding in its recorded history. The latest estimate of the number of people affected by the flood exceeds 14 million—more than the combined total of the 2004 Indian Ocean tsunami, the 2005 Kashmir earthquake and the 2010 Haiti earthquake. Critical infrastructure has been damaged over the last two weeks and clean water is in short supply. As monsoons approach, flooding is expected to worsen. Our Crisis Response team has been working to use existing tools and build new ones to help the relief efforts. We just launched a page in Urdu and English where you can find information, resources and donation opportunities to help the victims of the floods. We’re also donating $250,000 to international and local NGOs to immediately aid in relief efforts. Bron: Google

12 augustus 2010: Vanavond heeft het bestuur van de Samenwerkende Hulporganisaties besloten dat giro 555 wordt geopend voor Pakistan. De ramp in Pakistan is van een enorme omvang met intussen al 14 miljoen mensen die getroffen zijn door de watersnood. Er is vooral behoefte aan schoon drinkwater, onderdak, eten en medische zorg.

De hulporganisaties hadden eerder besloten om nog geen nationale actie te starten, omdat de ramp te weinig leeft onder de bevolking en het zomerseizoen een lastige periode is om te werven. Daarmee zou een succesvolle actie moeilijk worden. Die beslissing heeft de afgelopen dagen tot veel discussie geleid in de media en onder het publiek. Helaas is daarmee de aandacht van de eigenlijke ramp afgeleid.

SHO voorzitter Farah Karimi: “Wij willen dat alle aandacht uitgaat naar de slachtoffers en hoe wij hen het beste kunnen helpen. Veel mensen hebben duidelijk gemaakt één herkenbaar nummer te willen om geld te storten. Wij willen die vraag graag beantwoorden. Bovendien heeft de VN gisteren opnieuw een dringende oproep gedaan voor steun en heeft Nederland nog eens 2 miljoen extra vrijgemaakt. Met al deze extra aandacht voor Pakistan hebben we er vertrouwen in dat Nederlanders deze actie tot een succes willen maken. We roepen dan ook iedereen in Nederland op om te geven voor de slachtoffers van deze ongekende ramp. Ik hoop dat mensen zich niet laten weerhouden door de negatieve berichten over Pakistan: onze hulp gaat rechtstreeks naar de slachtoffers. Wij kunnen hen niet in de steek laten.”

Het publiek kan nu al geld storten op giro 555.

Nederland helpt Haïti: Radio 555 en Giro 555 opbrengst 111,4 miljoen euro

32 Reacties

 1. Erik van Erne zegt:

  14 augustus 2010 om 10:37 | Permalink

 2. Erik van Erne zegt:

  14 augustus 2010 om 10:37 | Permalink

 3. Erik van Erne zegt:

  14 augustus 2010 om 10:38 | Permalink

 4. Erik van Erne zegt:

  14 augustus 2010 om 11:02 | Permalink

  UN launches $459m Pakistan flood appeal

  The UN has launched an appeal for $459m to help victims of Pakistan’s flood disaster, which has affected at least 14 million people.

 5. Erik van Erne zegt:

  14 augustus 2010 om 11:07 | Permalink

  1/3 Of Pakistan Under Water

 6. Erik van Erne zegt:

  14 augustus 2010 om 20:30 | Permalink

  Pakistan floods stoke cholera fears

  The United Nations has confirmed at least one case of cholera in flood-ravaged Pakistan, where a second wave of water continues to threaten parts of Sindh province. The cholera case was reported in Mingora, the main town in the northwestern Swat valley, which has seen some of the most extensive damage. Read more at Aljazeera

 7. Erik van Erne zegt:

  16 augustus 2010 om 07:27 | Permalink

  U.N. Secretary-General Ban Ki-moon Appeals for Aid in Flood-hit Pakistan

  U.N. Secretary-General Ban Ki-moon said Sunday he has never seen anything like the flood disaster in Pakistan after surveying the devastation and urged foreign donors to speed up assistance to the 20 million people affected.

  Read more at TIME

 8. Erik van Erne zegt:

  16 augustus 2010 om 14:53 | Permalink

  Flood survivors grow frustrated by slow aid

  Hundreds of survivors of Pakistan’s floods protest against the government’s response to the crisis. Reuters

 9. Erik van Erne zegt:

  22 augustus 2010 om 08:23 | Permalink

  Nederland stelt €3,6 miljoen extra beschikbaar voor de slachtoffers van de overstromingsramp in Pakistan. Nederland deed deze toezegging in New York tijdens een bijeenkomst van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) over Pakistan. Deze nieuwe Nederlandse bijdrage gaat naar de noodhulpoperaties van het Wereldvoedselprogramma WFP (€2 miljoen) en van UNICEF (€1,6 miljoen).

  Met deze extra steun aan WFP draagt Nederland bij aan het uitdelen van voedselpakketten voor ongeveer 6 miljoen mensen voor de komende maanden. Verder verleent WFP logistieke steun aan de algehele hulpoperatie. Met de bijdrage aan UNICEF kan deze organisatie zorgen voor voeding voor zuigelingen, jonge kinderen en hun moeders en voor schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Dat laatste is dringend nodig om verspreiding van ziekten door vuil overstromingswater tegen te gaan.

  De bijdrage van Nederland komt bovenop de eerdere bijdragen van €1 miljoen via het Internationale Rode Kruis en €2 miljoen via WFP.

  De AVVN kwam bij elkaar om internationale aandacht voor de ramp in Pakistan te vragen en de financiering van de internationale noodhulpoperatie te bespreken. De Secretaris-Generaal van de VN, Ban Ki-moon, verklaarde dat 15 tot 20 miljoen mensen zijn getroffen. Dit is meer dan de slachtoffers van de Tsunami (2004), de aardbeving in Kashmir (2005), cycloon Nargis (2008) en de aardbevingsramp in Haïti (2010) bij elkaar.

 10. Erik van Erne zegt:

  22 augustus 2010 om 09:20 | Permalink

  Andrew Mitchell attacks flood response in UN address

  International Development Secretary Andrew Mitchell has pledged to double UK aid to Pakistan and chastised the world community for it’s ‘woefully inad.

 11. Erik van Erne zegt:

  22 augustus 2010 om 09:26 | Permalink

  In Pakistan staat door de overstromingen circa 700.000 hectare landbouwgrond onder water. Dat meldt de Wereldvoedselorganisatie FAO, onderdeel van de VN. Een half miljoen hectare tarwe is vernield en ook andere gewassen zoals tabak en katoen zijn niet meer oogstbaar. De volksgezondheid gaat door het gebrek aan noodhulp en drinkwater dagelijks achteruit en de voedselvoorziening komt in het gedrang.

 12. Erik van Erne zegt:

  22 augustus 2010 om 10:20 | Permalink

  Pakistan floods driven by climate change, say UN officials

  The recent floods in Pakistan could turn out to be the worst impact of climate change to date, according to UN climate experts. Scientists at the World Meteorological Organization (WMO) said last week (11 August) that there is no doubt that higher global temperatures were behind the floods.

  “There’s no doubt that clearly the climate change is contributing, a major contributing factor,” Ghassem Asrar, director of the World Climate Research Programme and the WMO, said in an interview with Climatewire. Warmer temperatures likely contributed to the heavy rains. Satellites reveal that around one-fifth of Pakistan is submerged underwater. Mudslides in eastern China and the heat wave and fires in Russia have also been linked to the same cause.

  “The connecting factor is that clearly the warming is a driver for all these events,” said Asrar. Read more at SciDev.net

 13. Erik van Erne zegt:

  24 augustus 2010 om 06:19 | Permalink

  Secretary Hillary Clinton Announces the U.S. Department of State Pakistan Relief Fund

  The most effective way people can assist relief efforts is to provide support for urgent relief and recovery operations. Cash donations allow aid professionals to procure the exact items needed (often in the affected region); reduce the burden on scarce resources (such as transportation routes, staff time, warehouse space, etc); can be transferred very quickly and without transportation costs; support the economy of the disaster-stricken region; and ensure culturally, dietary, and environmentally appropriate assistance.

  Ways to Donate to the Pakistan Relief Fund Text “FLOOD” to 27722 from your mobile phone to give $10. You can Donate Online or download this form (PDF) and mail in your donation.

 14. Erik van Erne zegt:

  24 augustus 2010 om 07:23 | Permalink

  A Student Fundraiser Canada for Pakistan Flood Relief

  http://pakfloodrelief.ca/

 15. Erik van Erne zegt:

  24 augustus 2010 om 18:13 | Permalink

  Pakistan: Situation Overview by Province

  The United Nations general secretary, Ban Ki-moon, has appealed for swifter aid to provide immediate relief in food, shelter and clean water for the millions affected by the worst monsoon rains on record. See Infographic at The Guardian

 16. Erik van Erne zegt:

  24 augustus 2010 om 18:23 | Permalink

  2010 World Humanitarian Day Project – 43 Countries in 9 weeks

 17. Erik van Erne zegt:

  25 augustus 2010 om 17:15 | Permalink

  China delivers more aid to flood-hit Pakistan

  More relief supplies, worth 20 million yuan ($2.94 million), have been sent from China to flood-hit Pakistan, China’s Ministry of Commerce (MOC) said in a statement Wednesday. The shipments mainly contained urgently-needed daily necessities, including grain, cooking oil, flour, sugar, salt and medicine.

  China is one the first countries to respond to the relief needs of Pakistan when it was hit by the worst floods in 81 years. China’s first delivery of aid, worth 10 million yuan, was delivered on August 4. So far, 40 million yuan worth of supplies provided by China have arrived in Pakistan. China decided to offer an additional 60 million yuan of relief supplies to Pakistan. Source: China Daily

 18. Erik van Erne zegt:

  25 augustus 2010 om 18:04 | Permalink

  Pakistanis Hit by new new monsoon floods in south

  Thousands of Pakistanis are fleeing their homes in southern coastal areas as floods sweep down from the north. Some 200,000 people have been evacuated in the Thatta area of Sindh province, where dozens of villages are submerged.

  In the north, workers have begun clearing up as the floods recede. The UN has appealed for more helicopters to reach 800,000 people who are cut off. Read more at BBC News

 19. Erik van Erne zegt:

  26 augustus 2010 om 15:01 | Permalink

  TV spot Naema Tahir. Giro 555: Help slachtoffers overstroming Pakistan!

 20. Erik van Erne zegt:

  26 augustus 2010 om 15:32 | Permalink

  De Nederlandse regering stelt € 2 miljoen extra beschikbaar voor slachtoffers Pakistan

  De Nederlandse regering stelt € 2 miljoen euro extra beschikbaar voor noodhulp aan de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. De totale bijdrage komt daarmee op €8,6 miljoen. De bijdrage van de Nederlandse regering aan de noodhulp voor de slachtoffers van de overstroming komt in totaal op €8,6 miljoen. Nederland zegde eerder al € 4 miljoen toe aan het Wereldvoedselprogramma (WFP), € 1,6 miljoen aan het VN kinderfonds (UNICEF) en € 1 miljoen aan het Internationale Rode Kruis.

  De Nederlandse bijdrage wordt onder meer gebruikt voor noodonderdak, voor voedselpakketten voor ongeveer 6 miljoen mensen voor de komende maanden, voeding voor zuigelingen, jonge kinderen en hun moeders, en voor schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Dat laatste is dringend nodig om verspreiding van ziekten door vuil overstromingswater tegen te gaan.

  Nederland draagt verder indirect bij aan de hulp via het Noodhulpfonds van de Verenigde Naties, waarvan Nederland een grote donor is. Het VN-fonds heeft 26 miljoen dollar toegezegd. De Europese Unie verleent € 70 miljoen aan noodhulp voor Pakistan.

 21. Erik van Erne zegt:

  28 augustus 2010 om 10:57 | Permalink

  Weer miljoen mensen op de vlucht in Pakistan

  In de afgelopen 48 uur zijn in het zuiden van Pakistan wederom een miljoen mensen op de vlucht geslagen voor het wassende water. Steeds grotere delen van de provincie Sindh komen onder water te staan, aldus de Verenigde Naties vrijdag 27 augustus.

  De VN schatten eerder dat zeker zes miljoen mensen hun huis hebben moeten verlaten wegens de overstromingen die bijna een maand geleden begonnen. Nu de enorme hoeveelheid water steeds verder naar het zuiden van het land stroomt, worden de problemen daar groter en groter. Een gebied zo groot als Italië staat onder water. De Indus, de belangrijkste rivier van Pakistan, is op veel plaatsen buiten zijn oevers getreden. De rivier is in sommige gebieden tientallen kilometers breed geworden. De Indus mondt in het zuiden van Sindh uit in de Arabische Zee.

  Het officiële dodental staat op ongeveer 1600, maar een woordvoerster van de Autoriteit voor het Management van Nationale Rampen sprak vrijdag de verwachting uit dat dit aantal nog “significant” naar boven zal worden bijgesteld. Veel slachtoffers liggen mogelijk in panden die op dit moment nog onder water staan. Een exact beeld van het aantal vermisten bestaat niet. De overheid heeft ook een maand na het begin van de ramp nog geen zicht op delen van de zwaarst getroffen gebieden. De meeste sterfgevallen werden tot nog toe geregistreerd in de noordwestelijke provincie Khyber Pakhtunkhwa. Daar kwamen bijna duizend mensen om het leven. Bron: VWK

 22. Erik van Erne zegt:

  29 augustus 2010 om 09:35 | Permalink

  UNICEF Pakistan Flood Relief Song

  MTV and UNICEF PSA. With thousands living in makeshift camps in Pakistan’s Punjab province, UNICEF is providing daily support. Help UNICEF raise money to protect the 3.5 million children affected by Pakistan’s devastating flood. More help is needed to protect children against deadly water-borne diseases, such as dysentery, diarrhea and cholera. UNICEF is supplying clean drinking water to 1.5 million people every day and vaccinating thousands of children. But more needs to be done.

 23. Erik van Erne zegt:

  29 augustus 2010 om 09:37 | Permalink

  UNICEF Pakistan aid

 24. Erik van Erne zegt:

  29 augustus 2010 om 09:37 | Permalink

  U.S. Fund for UNICEF: Alyssa Milano on Pakistan flooding

  Actress & UNICEF Ambassador, Alyssa Milano, calls for more help for children affected by the devastating floods in Pakistan. Learn more about UNICEF’s emergency relief efforts for children in Pakistan.

 25. Erik van Erne zegt:

  2 september 2010 om 06:26 | Permalink

  World Bank raises Pakistan aid to US$1b

  The World Bank raised its emergency funding to Pakistan to one billion dollars on Wednesday to help the nation cope with the massive economic impact of catastrophic monsoon flooding. The hike, an additional 100 million dollars on top of an existing 900 million dollar loan, was announced by World Bank chief Robert Zoellick as he met Pakistan Finance Minister Hafeez Shaikh in Washington.

 26. Erik van Erne zegt:

  8 september 2010 om 18:50 | Permalink

  Council of Europe (PACE): ‘Europe must shoulder its humanitarian responsibilities towards Pakistan’

  The Bureau of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) today called on Council of Europe member states to shoulder their humanitarian responsibilities following the floods in Pakistan: “Over five years ago the Tsunami disaster struck Southeast Asia and the countries surrounding the Indian Ocean. Earlier this year, Haiti was devastated by an earthquake. Both times, the international community, deeply shocked, reacted generously. Again, a natural catastrophe has hit the globe in one of the areas least able to cope. While urgent humanitarian aid continues to be required by those most directly affected by the floods (including food and clean drinking water), the future challenges facing the local population in terms of the destruction of their livelihood, namely agriculture, should not be underestimated.

  In its Resolution 1586 (2007) on Europe’s response to humanitarian disasters the Parliamentary Assembly has urged Europe to improve its coordination and has called on Council of Europe member states to honour the funds pledged for humanitarian assistance.

  Today, while repeating these calls, the Bureau emphasises that emergency assistance needs to reach the area as quickly as possible and be co-ordinated as efficiently as possible. The generosity of governments, civil society and individuals on many occasions in the past has been outstanding. The Bureau hopes it will be matched in the response to the floods in Pakistan.” PACE Bureau

 27. Erik van Erne zegt:

  14 september 2010 om 04:45 | Permalink

  Meet the Flood Victims of Pakistan

 28. Erik van Erne zegt:

  18 september 2010 om 06:44 | Permalink

  Pauw en Witteman: De kinderen van Pakistan

 29. Erik van Erne zegt:

  20 september 2010 om 10:59 | Permalink

  UN Secretary-General Ban Ki-moon calls for ‘urgent’ global response to Pakistan disaster

  UN Secretary-General Ban Ki-moon called for an “urgent” global response to the Pakistan floods on Sunday as he opened an international ministerial meeting on the disaster. The meeting, which brought together US Secretary of State Hillary Clinton and about 25 other top ministers, sought extra resources for the stricken country after the United Nations issued a record two billion dollar emergency appeal.

  Clinton said that the United States has now allotted about 340 million dollars in disaster relief to Pakistan. Britain on Sunday doubled its aid to about 200 million dollars and the European Union said it has now contributed 315 million dollars. Iran said it has now set aside 100 million dollars, China and other countries also announced new financial contributions and emergency food aid, but it was unclear whether it would all add up to the two billion dollars requested.

 30. Erik van Erne zegt:

  22 september 2010 om 15:32 | Permalink

  Google is providing $1 million in charitable grants to help Pakistan

  At the opening ceremony of the Clinton Global Initiative (CGI) this morning, President Clinton discussed the urgent need to help the people of Pakistan recover from widespread floods which have affected more people than the 2004 South Asia tsunami, the 2005 South Asia earthquake, and the Haiti earthquake combined. The floods have put one-fifth of the land underwater, impacting more than 20 million people, damaging or destroying 1.9 million homes, putting 3.5 million children at risk of waterborne diseases, and wiping out livestock and crops.

  Unfortunately the global response has been anemic. While U.S. corporations, foundations and individuals responded admirably to the earthquake in Haiti by donating $900 million in the first five weeks after the disaster, that same group donated $25 million to Pakistan in the first five week weeks after the floods hit. In an interview with citizens hosted by YouTube, President Clinton called for a dramatically increased global response.

  As part of Google’s CGI commitment this year, Google is providing $1 million in charitable grants, as well as technology support to help the people of Pakistan recover from these floods. Roughly one-third of our grants support organizations providing clean water, shelter, medical care and other immediate needs, while two-thirds will be focused on longer-term rebuilding efforts. Partners for the first round of support include: A.S. Edhi International Foundation, Architects for Humanity, CARE, The Citizens Foundation, Naya Jeevan for Kids, Real Medicine Foundation, SIUT North America, Sungi Development Foundation and UM Healthcare Trust. Source: Google

 31. Erik van Erne zegt:

  26 oktober 2010 om 21:27 | Permalink

  Disaster in Pakistan: Oxfam responds

  People who lost everything to the Pakistan floods are now facing a growing health crisis in the crowded tent camps. Oxfam is rushing crucial supplies of clean water and sanitation materials to those in need, but time – and funding – is short

 32. Erik van Erne zegt:

  18 november 2010 om 12:27 | Permalink

  Temporary learning centres offer new opportunities for children in Pakistan’s flood-relief camps

Plaats zelf een reactie:

(U heeft ruimte voor 400 tekens)

Categorieën

 • Afval (4)
 • Agenda (3.460)
 • Biologisch (121)
 • Blog Action Day (57)
 • Bouwen-Klussen (946)
 • Communicatie (382)
 • Cradle to Cradle – Circulair (1)
 • Design (245)
 • Dieren (182)
 • Donald Trump (3)
 • Duurzaam (10)
 • Educatie (353)
 • EEN-Armoede (252)
 • Energie en Besparing (3.809)
 • Europa (29)
 • Evenementen (211)
 • Geluid (27)
 • Gezondheid (324)
 • Goed Doel (122)
 • Green Deal (43)
 • Greenwashing (123)
 • Hergebruik-Kringloop (1)
 • Iets anders (458)
 • Int. Samenwerking (195)
 • Investeren (151)
 • Joe Biden – Barack Obama (119)
 • Kerst (125)
 • Klimaat (1.751)
 • Licht (403)
 • Lucht (35)
 • Mensenrechten (176)
 • Milieu (1)
 • MVO (2)
 • Natuur (823)
 • Nederland (46)
 • Olympische Spelen (68)
 • Oranje (158)
 • Oud & Nieuw (133)
 • Pasen (2)
 • Sinterklaas (16)
 • Sport (247)
 • Vakantie (73)
 • Valentijn (38)
 • Verkiezingen (52)
 • Vervoer en OV (1.844)
 • Vrijwilligerswerk (16)
 • Water (317)
 • Welzijnswerk (30)
 • Recente berichten

 • Verduurzaam Jouw Bedrijf En Maak Dat Breed Bekend Bij Gemeenten En Leveranciers
 • Tips Om Een Woning Duurzamer Te Maken: Verlaag Je Energiekosten
 • Conferentie Energieopslag: Ontwikkelingen En Uitdagingen by Klimaatweb
 • Het Merwede NaZomer Festival In De Merwedekanaalzone In Utrecht
 • Drystack Wint ING Circulair Ondernemenprijs 2022 Op Duurzame Dinsdag 2022
 • Windpark Met Zes Windmolens Langs De E34 by ENGIE, Storm En Wind4Flanders
 • Netwerkweek Zwerfafval 2022: Samen Op Weg Naar Minder Zwerfafval by RWS
 • Energiedamwand Nederland Wint Greenchoice Energieprijs 2022 Op Duurzame Dinsdag 2022
 • Tiny Forest Amsterdam Ontvangt VHG Groenprijs 2022 Op Duurzame Dinsdag 2022
 • Essent Voorziet 4.000 Woningen In Merwedekanaalzone Utrecht Van Duurzame Energie 
 • Rechtvaardig Mobiliteitsbeleid by KiM
 • Energieketens Voor CO2-Neutrale Mobiliteit In Kaart Gebracht by KiM En TNO
 • Behoud Van Energie En Een Duurzame En Natuurlijke Omgeving In Nederland
 • Op Zoek Naar Een Duurzame Vloer? Kies Voor Een Kurkvloer, Houten Vloer Of Bamboe Vloer
 • Bescherm Je Houten Tafel Duurzaam Tegen Vlekken En Krassen Met Osmo Topoil
 • Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie
 • Zonnedak Met 911 Zonnepanelen Op Zeefgebouw Groningen In Gebruik Genomen
 • Museum of the Future: The Most Beautiful Building On Earth In Dubai
 • Simon Loos Rijdt 1,5 miljoen Km Volledig Elektrisch Met Twintig Elektrische Trucks
 • Vernieuwend Concept Om Rubberafval Te Verwerken Tot Nieuwe Producten by New Born Rubber
 • Links

  Milieunet op..