Het Nieuwe Nassen: Takeaway Is Here To Stay by Paul Sharo
Geschreven op 13-9-2021 - Erik van Erne. Geplaatst in DuurzaamIn de laatste aflevering van Het Nieuwe Nassen doet Perry een bakkie met Paul Sharo, oprichter van Man met Bril Koffie; koffiebar, branderij en leverancier. Zijn specialiteit is, surprise surprise, koffie.
Een product dat steeds vaker on the go wordt genuttigd. Hoe heeft hij met zijn bedrijf ingespeeld op deze trend? En welke afweging maak je bij het kiezen voor wegwerpbekers of het aanbieden van een herbruikbare variant?
Het Nieuwe Nassen is partner van MKB010 Next. MKB010 Next is een programma van de gemeente Rotterdam. Het programma inspireert, informeert en stimuleert MKB’ers om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen.
Zie ook: Het Nieuwe Nassen: Met De Seizoenen Mee Koken by Michael Schook – Het Nieuwe Nassen: Koken Van Schil Tot Pit by Selma Seddik – Het Nieuwe Nassen: Mag Het Een Onsje Minder Zijn? by Hans Baggerman – Het Nieuwe Nassen: (G)oud Brood Op De Plank by Thomas Uljee – Het Nieuwe Nassen: Trends & Een Duurzaam Assortiment by Bülent Sel – Het Nieuwe Nassen: Takeaway Is Here To Stay by Paul Sharo