Het Nieuwe Nassen: Met De Seizoenen Mee Koken by Michael Schook
Geschreven op 13-9-2021 - Erik van Erne. Geplaatst in DuurzaamVan bakken en braden tot roken en stomen – oh, en vergeet poffen, drogen en fermenteren niet! Michael Schook, mede-eigenaar en chef-kok van restaurant en bar Héroine in Rotterdam, is niet bang om te experimenteren.
In deze aflevering heeft hij het met Perry over hoe je innovatief met ingrediënten om kan gaan. Wat zijn de mogelijkheden? En misschien wel het belangrijkst: hoe hou je het lekker én betaalbaar?
Het Nieuwe Nassen is partner van MKB010 Next. MKB010 Next is een programma van de gemeente Rotterdam. Het programma inspireert, informeert en stimuleert MKB’ers om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen.
Zie ook: Het Nieuwe Nassen: Met De Seizoenen Mee Koken by Michael Schook – Het Nieuwe Nassen: Koken Van Schil Tot Pit by Selma Seddik – Het Nieuwe Nassen: Mag Het Een Onsje Minder Zijn? by Hans Baggerman – Het Nieuwe Nassen: (G)oud Brood Op De Plank by Thomas Uljee – Het Nieuwe Nassen: Trends & Een Duurzaam Assortiment by Bülent Sel – Het Nieuwe Nassen: Takeaway Is Here To Stay by Paul Sharo