Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 Het Energie Kwartetspel is gericht op leerlingen van de basisschool. Met dit energiekwartet leren kinderen spelenderwijs over onderwerpen als klimaatverandering, energie en energiebesparing. Het Energie Kwartetspel bestaat uit 32 kaarten verdeeld over 8 categorieën zoals sluipverbruik, isolatie en groene stroom.

Het Energie Kwartetspel is het eerste in een reeks van spellen gericht op leerlingen van basisscholen. Duurzaam Geleerd, Duurzaam Gedaan is de basisgedachte achter dit initiatief van stichting Milieunet uit Utrecht om een serie leerzame spellen te ontwikkelen, die graag door basisscholieren worden gespeeld.

Het Energie Kwartetspel is bij uitstek geschikt als beloning voor de inzet van scholieren bij een energiebesparingsproject op de basisscholen in Noord-Holland.

Prijzen Energie Kwartetspel:
7,50 per stuk, 29,50 per 5 stuks, 49,50 per 10 stuks, 79,50 per 20 stuks, 99,50 per 30 stuks, 299,50 per 100 stuks en 599,-- voor een doos met 294 stuks. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om het Energie Kwartetspel vanaf 1000 stuks te bestellen met het kartonnen kaartenetui en de achterkant van de speelkaarten in een eigen vormgeving en met een logo.

Een mooi, leerzaam kerstcadeautje of eindejaarsgeschenkje. Uitstekend promotiemiddel Zie ook: Afval Kwartetspel

Bestel hier het Energie Kwartetspel in een neutrale uitvoering zonder logo.

Bestel het Energie Kwartetspel in eigen uitvoering vanaf 1.000 stuks.

Gemeenten, provincies, bedrijven en andere organisaties kunnen het Energie Kwartetspel inzetten als een bewust relatiegeschenk, kerstcadeau of give-away.
Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet